Terug
10 maart 2024

De mooiste glamping verblijven

glamping poort van maastricht sunset

De mooiste glamping tent vakanties bij EuroParcs

Ben je op zoek naar een unieke vakantie in een glamping tent bij EuroParcs? We hebben veel verschillende soorten glamping tenten om jouw luxe kampeervakantie extra bijzonder te maken. Maar welke glamping tent moet je nu kiezen? Wat zijn precies de verschillen en welke glamping tent past het beste bij jouw vakantiewensen?

In deze blog lees je alles over het glamping tent aanbod bij EuroParcs. Na het lezen van deze blog weet je wat de verschillen zijn tussen de typen glamping tent, welke voordelen ze hebben en in welk vakantiepark je ze kunt vinden.

  1. Silver Lodge op EuroParcs Zilverstrand

  2. Lodge de Montagne op EuroParcs Gulperberg

  3. Glamping tent luxury op EuroParcs Zuiderzee

  4. Safaritent op EuroParcs Molengroet

Silver Lodge op EuroParcs Zilverstrand

De glamping tent Silver Lodge op EuroParcs Zilverstrand is door haar faciliteiten zeer geschikt voor families en vriendengroepen die graag vakantie vieren in de natuur, maar ook het comfort van een vakantiehuis willen.

Je kunt deze rustieke en zeer gezellige glamping tent huren bij EuroParcs Zilverstrand in de Belgische provincie Antwerpen. In deze comfortabele en ruime glamping tent vind je twee slaapkamers, een slaapzolder die perfect is voor kinderen en een ruime woonkamer.

Vakantiepark EuroParcs Zilverstrand is een ideaal vakantiepark voor het hele gezin. Met de kinderen kun je heerlijk zwemmen in het binnenzwembad en een spelletje spelen in de indoor speeltuin. Tijdens warme dagen leg je je handdoek neer op het strand van het zwemmeer. Ook kun je hier stand-up paddle boards huren.

Op een paar minuten rijden van het vakantiepark ligt het unieke Zilvermeer, ideaal om te zeilen, surfen, varen en duiken. Of ga een gezellig dagje naar attractiepark Bobbejaanland, dat ook op slechts 30 minuten rijden ligt.

EuroParcs Zilverstrand Silver Lodge 6 OutsideEuroParcs Zilverstrand Silver Lodge 6 interior

Lodge de Montagne bij EuroParcs Gulperberg

Glamping tent Lodge Montagne 4 heeft een minimalistisch ontwerp en creëert een heerlijk rustgevende sfeer die perfect is voor een vakantie in de natuur. Het algehele ontwerp is zeer open en modern, waardoor natuurliefhebbers hier helemaal in hun element zijn.

De Lodge de Montagne 4 is gelegen op vakantiepark EuroParcs Gulperberg in Limburg en is geschikt voor maximaal 4 personen. Er is een slaapkamer en een slaapzolder op de tweede verdieping, die direct in verbinding staat met het balkon. Het balkon is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op de omgeving.

Vakantiepark EuroParcs Gulperberg ligt in het zuiden van Limburg en is een heerlijk vakantiepark voor gezinnen. De ligging op de Gulperberg zorgt overal op het vakantiepark voor prachtige uitzichten over het glooiende landschap. Je vindt er een speeltuin, een fijn buitenzwembad, kinderanimatie tijdens de schoolvakanties en je kunt er fietsen huren om de omgeving te verkennen. Op slechts een paar minuten rijden van het vakantiepark ligt subtropisch zwemparadijs Mosaqua, waar je tijdens je verblijf gratis toegang tot hebt.

Gulperberg Lodge de Montagne 4 Exterior Gulperberg Lodge de Montagne 4 Living interior

Ontvang de beste reisinspiratie en aanbiedingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste aanbiedingen, de leukste reisinspiratie en beste aanbevelingen voor onze vakantieparken.

Glamping tent Luxe 6 bij EuroParcs Zuiderzee

Word je helemaal zen van het geluid van de golven en breng je je vrije tijd het liefst in en aan het water door? Dan is een glamping tent direct aan een meer bij EuroParcs echt iets voor jou. Glamping tent Luxe 6 lijkt qua ontwerp erg op de Lodge de Montagne, maar is geschikt voor maximaal 6 personen en heeft twee slaapkamers op de benedenverdieping en een slaapzolder op de bovenverdieping.

De glamping accommodaties liggen op vakantiepark EuroParcs Zuiderzee aan het strand, met direct uitzicht op het Veluwemeer en hebben daardoor een bijzonder mooie ligging. De glamping tenten zijn geschikt voor families en grotere groepen die houden van een vakantie direct aan het water.

Het vakantiepark in Biddingshuizen is populair vanwege haar vele faciliteiten, die je familievakantie compleet maken. Een watersportcentrum, bootverhuur, bowlingbaan, een overdekt zwembad en een leuk animatieteam is slechts een greep van alles wat het vakantiepark je te bieden heeft.

Een groot voordeel van dit vakantiepark, is dat het praktisch tegenover pretpark Walibi Holland ligt. Als je de omringende natuur wilt verkennen, kun je een bezoek brengen aan Nationaal Park Nieuw Land bij Lelystad. Ben je gek op merkkleding voor een zacht prijsje? Dan is Bataviastad ook op slechts een halfuur rijden van het vakantiepark.

Zuiderzee glamping tent luxury 6 exteriorZuiderzee glamping tent luxury 6 interior

Glamping tent Safaritent 6 op EuroParcs Molengroet

Je vakantie in een glamping tent kan natuurlijk ook gewoon aan de Nederlandse kust. Wat dacht je van een glampingvakantie aan de Noordzee? Ontsnap aan de dagelijkse drukte en laat je meevoeren door de frisse zeewind tijdens je verblijf in een glampingaccommodatie.

De naam van Safaritent 6 zegt het al: een glamping tent die je zou verwachten op een klassieke safari. Deze glamping tent biedt plaats aan gezelschappen van maximaal 6 personen en heeft daarbij een heerlijk ruim, overdekt terras. De tent heeft een rustieke inrichting, waarbij vooral veel hout is gebruikt. De badkamer is ingerecht met modern sanitair. De Safaritent beschikt over 2 stapelbedden en een tweepersoonsbed.

Vakantiepark EuroParcs Molengroet is een middelgroot park in Noord-Holland en ligt op slechts 20 minuten rijden van de Noordzeekust. Het heeft een buitenzwembad, een speeltuin, fietsverhuur en een dierenweide. Safaritent 6 op EuroParcs Molengroet is daarom ideaal voor een rustgevende vakantie aan zee, waarvandaan je ook gemakkelijk de drukte van bruisende plaatsen als Alkmaar en Hoorn kunt opzoeken.

Molengroet glamping Safaritent 6 exteriorMolengroet_glamping_Safaritent_6_bedroom

Anderen bekeken ook...