De Zanding
14 oktober

VIP-event Food in the Woods

Food in the Woods
DroomPark de Zanding
Vrijdag 14 oktober, 17.30 – 22.30 uur

Welkom op ons VIP-event

De avonden vallen steeds vroeger in, de temperatuur gaat ’s nachts steeds verder naar beneden en de bladeren aan de bomen krijgen hun prachtige herfstkleuren. Kortom, een tijd van het jaar om ’s avonds gezellig te genieten van een heerlijk diner met een mooi glas wijn in goed gezelschap.

U bent van harte welkom op het VIP-event ‘Food in the Woods’ op DroomPark de Zanding. Een mooie avond, voor een select gezelschap waar u deel van kunt uitmaken. U krijgt een geweldig wilddiner geserveerd met bijpassende wijnen.

Een speciale gast

Niemand minder dan Ramon Beuk, de van tv bekende topkok en schrijver van kookboeken, is onze special guest deze avond. Hij zal u inwijden in de geheimen van een goede wildmaaltijd. Het belooft een avond te worden die u niet wilt missen. Wij stellen het in ieder geval zeer op prijs indien u onze gast wilt zijn. Ook introducees zijn van harte welkom om deze bijzondere avond mee te maken.

Meld u snel aan via het formulier op deze pagina.

Voor vragen kunt u contact opnemen met mw. Jillian Timmer: 088 0551555.

NB: Op zaterdag 15 oktober en zondag 16 oktober zijn er weer open dagen op DroomPark de Zanding van 12.00 – 17.00 uur. Alles staat in het teken van het thema Food in the Woods. Uiteraard bent u ook dan weer van harte welkom om aan alles deel te nemen.

Aanhef genodigde*
Voornaam*
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ik kom graag naar het VIP-evenement op DroomPark De Zanding op vrijdag 14 oktober van 17.00 uur tot ca. 22.30 uur. In totaal kom ik met personen
Ik zou graag de volgende introducé (met partner) meenemen:
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Onderwerp: VIP-event De Zanding 14 oktober a.s.
Opmerkingen