Bezoek DroomPark Schoneveld
tijdens onze opendagen op 22 & 23 oktober

Najaarsevent Zeeuwse Sferen

DroomPark Schoneveld in Zeeuwse Sferen!

Zaterdag 22 en zondag 23 oktober, 12.00 - 17.00 uur

De Zeeuwse kust heeft zijn typisch eigen sfeer en bekoring. Niet voor niets is ons DroomPark Schoneveld een bijzonder populaire bestemming onder onze gasten. Denk je aan Zeeland dan denk je aan zon, zee en strand. En stoere vissers natuurlijk die met hun vissersboten de soms ruige zee trotseren om de heerlijkheden aan land brengen die de zee te bieden heeft.

Niet voor niets is gekozen voor het thema ‘Zeeuwse Sferen’ tijdens dit weekend. Op het park zijn tal van activiteiten voor jong en oud die naar dit thema verwijzen.

Bekijk hier het volledige programma

Van harte welkom

Dit is uw kans om DroomPark Schoneveld volkomen vrijblijvend te bezoeken. Over het hele park staan verschillende typen modelwoningen die u kunt bekijken voor uw vakantieplannen óf als uw eigen 2e huis. Zaterdag en zondag staan onze adviseurs voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden van het huren of de aankoop van zo’n woning op één van de DroomParken.

Dit is uw kans om onze recreatiewoningen eens van binnen te zien. Wilt u gewoon een leuke middag? Ook dan bent u van harte welkom. Introducees geven wij ook een warm welkom. Hoe meer mensen, hoe gezelliger.

Aanmelden is niet verplicht, maar wel fijn voor de organisatie. Schrijft u zich, en uw eventuele introducees, alvast vrijblijvend in via het formulier. U ontvangt dan bovendien een leuke attentie!

Aanhef*
Voornaam*
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ik kom graag naar het event ‘Zeeuwse sferen’ op DroomPark Schoneveld op:
Met volwassenen en kinderen
Opmerkingen