Nergens anders zo uniek!
...de pracht van de Veluwe.

Beekbergen op de Veluwe

Paasdagen lastminute? Nu extra aantrekkelijk met 30% korting! Vul de actiecode KONING in bij uw online boeking en de korting wordt automatisch verrekend. De code is geldig tot en met 30 april. U mag ook ándere verblijfsperioden in 2014 boeken met deze kortingscode! Speciaal ter ere van de éérste Koningsdag! Pak die kans!*

Verkoop woning van de maand, alleen deze maand op deze woning ontvangt u een GRATIS inventarispakket: de sfeervolle Veranda>>

DroomPark Beekbergen ligt midden op de Veluwe, verscholen in de Veluwse bossen tussen de plaatsjes Beekbergen en Loenen. In de altijd groene omgeving kunt u eindeloos wandelen en fietsen. Het vakantiepark beschikt over een scala aan faciliteiten en luxe accommodaties voor de verhuur.

Uw tweede huis op de Veluwe.
Op DroomPark Beekbergen en Recidence Beekbergen kunt u ook investeren in uw eigen tweede vakantiewoning. Het aanbod varieert van luxe chalets tot stenen vrijstaande villa’s. Deze locaties op de Veluwe zijn pareltjes als het gaat om het behalen van rendement uit uw investering. Bekijk onze verkoop aanbod pagina voor meer informatie. *algemene actievoorwaarden van toepassing.

DroomParken terug op RTL 4!

Voorjaarseditie "Droom van een Tweede Huis" op RTL 4.

Vanaf zaterdag 8 maart zijn we terug op de buis met de voorjaarseditie van ons programma Droom van een Tweede Huis! Wederom 10 weken lang te zien op RTL 4; elke zaterdag om 17.00 uur en zondag om 12.30 uur met Marco Budding en Corine Boon. Corine zal u de mooiste verborgen parels van Nederland laten zien. Tezamen met het DroomPark wat in de uitzending is, worden er op het betreffende park open dagen georganiseerd. Tussen 10.00u en ca. 17.00u zijn alle modelwoningen zijn geopend voor een vrijblijvende bezichtiging en onze aankoopadviseurs zijn aanwezig om u advies te geven. Kom langs en laat u verrassen!

Open dagen!