Dit weekend; open dagen!
..3, 4 en 5 oktober op Beekbergen

Beekbergen op de Veluwe

In het weekend van zaterdag 3 oktober om 17.00 uur en zondag 4 oktober om 12.00 uur is DroomPark Beekbergen te zien in het vijfde seizoen van Droom van een Tweede Huis bij RTL4. Tezamen met de uitzending houden wij OPEN DAGEN op het park op zaterdag 3, zondag 4 en maandag 5 oktober! Kom langs en laat u verrassen. Alleen dit weekend hebben wij een exclusieve actie! Lees snel verder>>

DroomPark Beekbergen heeft de Zoover Bronze Award 2015 mogen ontvangen voor haar accommodaties!

DroomPark Beekbergen ligt midden op de Veluwe, verscholen in de Veluwse bossen tussen de plaatsjes Beekbergen en Loenen. In de altijd groene omgeving kunt u eindeloos wandelen en fietsen. Het vakantiepark beschikt over een scala aan faciliteiten en luxe accommodaties voor de verhuur.

Uw tweede huis op de Veluwe.
Op DroomPark Beekbergen en Residence Beekbergen kunt u ook investeren in uw eigen tweede vakantiewoning. Deze locaties op de Veluwe zijn pareltjes als het gaat om het behalen van rendement uit uw investering. Bekijk onze verkoop aanbod pagina voor meer informatie.

Apple AndroidDownload ook onze App voor alle informatie die u wilt weten over het park op uw smartphone! Zoek in de App Store of Play Store naar 'DroomPark Beekbergen' of scan de QR-code.

DVETH op tv én open dagen!

"Droom van een Tweede Huis" weer op RTL4 mét open dagen!

Van zaterdag 29 augustus tot en met zondag 1 november zijn we te zien op RTL4 met het gloednieuwe 5e seizoen Droom van een Tweede Huis! Wederom 13 weken lang te zien op RTL 4: zaterdag om 17.00 uur en zondag om 12.30 uur! Uiteraard houden wij ook dit seizoen weer OPEN DAGEN op de parken in de uitzending! U bent van harte welkom!

Meer informatie...