Open dagen op Bad Hoophuizen!
...10 en 11 mei, u bent van harte welkom!

Bad Hoophuizen aan het Veluwemeer

Koninklijke kortingen! Nu maar liefst 30% korting op uw verhuur- of kampeervakantie! Vul de actiecode KONING in bij uw online boeking en de korting wordt automatisch verrekend. De code is te gebruiken tot en met 30 april over heel 2014! Speciaal ter ere van de éérste Koningsdag! Pak die kans!*

Bad Hoophuizen is een schitterend vakantiepark, direct gelegen aan het Veluwemeer. Een unieke locatie met heel veel mogelijkheden voor een veelzijdige vakantie. Bad Hoophuizen ligt centraal op de mooie Veluwe tussen Harderwijk en Nunspeet. Bijna nergens anders in Nederland kunt u zo mooi wandelen of fietsen als op de Veluwe. Daarnaast is de ligging direct aan het Veluwemeer natuurlijk perfect voor liefhebbers van watersport. Het vakantiepark beschikt over een prachtig nieuw overdekt zwembad.

Uw eigen tweede huis
Op dit luxe vakantiepark verkopen wij ook zeer luxe recreatiechalets en vakantievilla’s. Voor uw vakantie kunt u een luxe vakantiewoning huren of kiezen voor een riante kampeerplaats voor uw tent of caravan. We nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen!

Bad Hoophuizen op TV!

Bad Hoophuizen in "Droom van een Tweede Huis"

In het weekend van zaterdag 10 mei om 17.00 uur en zondag 11 mei om 12.30 uur is DroomPark Bad Hoophuizen te zien in de voorjaarseditie van Droom van een Tweede Huis op RTL4. Tezamen met de uitzending houden wij OPEN DAGEN op het park. Iedereen die geïnteresseerd is in het kopen van een tweede woning, zich wil oriënteren of gewoon eens een kijkje op ons prachtige park wil nemen, is deze dagen van harte uitgenodigd.

Open dagen