Open dagen op Bad Hoophuizen!
...Paasweekend: 19, 20 en 21 april. Welkom!

Bad Hoophuizen aan het Veluwemeer

Aankomend Paasweekend op 19, 20 en 21 april houden wij open dagen op Bad Hoophuizen! Alleen dit weekend exclusieve, unieke actie: koop een recreatiewoning en u krijgt van ons GRATIS een schitterende sloep cadeau ter waarde van maar liefst €20.000!! Lees meer>>

Paasdagen lastminute? Nu extra aantrekkelijk met 30% korting! Vul de actiecode KONING in bij uw online boeking en de korting wordt automatisch verrekend. De code is geldig tot en met 30 april. U mag ook ándere verblijfsperioden in 2014 boeken met deze kortingscode! Speciaal ter ere van de éérste Koningsdag! Pak die kans!

Bad Hoophuizen is een schitterend vakantiepark, direct gelegen aan het Veluwemeer. Een unieke locatie met heel veel mogelijkheden voor een veelzijdige vakantie. Bad Hoophuizen ligt centraal op de mooie Veluwe tussen Harderwijk en Nunspeet. Bijna nergens anders in Nederland kunt u zo mooi wandelen of fietsen als op de Veluwe. Daarnaast is de ligging direct aan het Veluwemeer natuurlijk perfect voor liefhebbers van watersport. Het vakantiepark beschikt over een prachtig nieuw overdekt zwembad.

Uw eigen tweede huis
Op dit luxe vakantiepark verkopen wij ook zeer luxe recreatiechalets en vakantievilla’s. Voor uw vakantie kunt u een luxe vakantiewoning huren of kiezen voor een riante kampeerplaats voor uw tent of caravan. We nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen!

Bad Hoophuizen op TV!

Bad Hoophuizen in "Droom van een Tweede Huis"

In het Paasweekend van zaterdag 19 april om 17.00 uur en zondag 20 april om 12.30 uur is DroomPark Bad Hoophuizen te zien in de voorjaarseditie van Droom van een Tweede Huis op RTL4. Tezamen met de uitzending houden wij OPEN DAGEN op het park, ook op maandag Tweede Paasdag 21 april! Iedereen die geïnteresseerd is in het kopen van een tweede woning, zich wil oriënteren of gewoon eens een kijkje op ons prachtige park wil nemen, is deze dagen van harte uitgenodigd.

Open dagen